ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Στην ελληνική έκδοση της ιστοσελίδας μας εκτελούνται παραγγελίες μόνο για ελληνικές διευθύνσεις. Για παραγγελίες με διεύθυνση παράδοσης εκτός Ελλάδας επισκεφθείτε την αγγλική έκδοση της ιστοσελίδας μας (hommerworld.com). Οι προσφορές με κουπόνια δεν ισχύουν για προϊόντα που είναι ήδη σε προσφορά. Παρακαλούμε εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πληροφόρηση σχετικά με την μελλοντική πολιτική πωλήσεών μας. Ο χρόνος παράδοσης διαφέρει ανά περιοχή. Οι ημέρες παράδοσης κυμαίνονται από 1-3 μέρες για ελληνικές διευθύνσεις και από 3 μέρες έως 10 μέρες για διευθύνσεις εκτός Ελλάδας (hommerworld.com), εκτός εορτών, σύμφωνα με τη συνεργαζόμενη ιδιωτική εταιρεία courier και των ΕΛΤΑ. Οι παραγγελίες προωθούνται από Δευτέρα εως Παρασκευή με τη σειρά που έχουν καταχωρηθεί. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη. Για αποστολή εντός Ελλάδας, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,00€. Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς, με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,00€. Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων (δυσπρόσιτες περιοχές) η παράδοση γίνεται εντός 1­-3 εργάσιμων ημερών. Στην περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής διαμορφώνονται στα 5,00€. Για αγορές άνω των 25,00€ με παράδοση σε διευθύνσεις εντός Ελλάδας τα έξοδα αποστολής ή/και αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Μέσω email θα λάβετε επιβεβαίωση της επιτυχούς διαδικασίας της παραγγελίας σας, με τα στοιχεία παραγγελίας, καθώς και τα στοιχεία αποστολής. Για παραγγελίες με παράδοση σε διευθύνσεις εκτός Ελλάδας, τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 4,00€ (hommerworld.com).

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πληρωμή με PayPal
Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής «PayPal», στο τέλος της παραγγελίας μεταφέρεστε απευθείας στη σελίδα του PayPal. Αν είστε ήδη πελάτης του PayPal, μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να επιβεβαιώσετε την πληρωμή. Όλοι όσοι διαθέτετε έναν τραπεζικό λογαριασμό ή μια πιστωτική κάρτα μπορείτε να πληρώσετε μέσω PayPal χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικτυακή υπηρεσία πληρωμών PayPal στη διεύθυνση: www.paypal.com

Αντικαταβολή (μόνο για ελληνικές διευθύνσεις παράδοσης)
Μπορείτε να πληρώσετε τα προϊόντα σας στον μεταφορέα κατά την παράδοση τους. Η πληρωμή πρέπει να πραγματοποιηθεί με μετρητά. Θα σας ζητηθεί να υπογράψετε τα αντίστοιχα έγγραφα για να παραδοθούν τα προϊόντα σας καθώς και η απόδειξη αγοράς.Στην περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής διαμορφώνονται στα 5,00€. Ισχύει μόνο για παραδόσεις σε διευθύνσεις εντός Ελλάδας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Λόγω της φύσης των προϊόντων, δεν πραγματοποιούνται αλλαγές ή επιστροφές χρημάτων στα καλλυντικά προϊόντα ή στα αρώματα για λόγους υγιεινής.