ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ_

Η ιστορία μας εμπνέει, η φύση μας καθοδηγεί, η γνώση μας διαμορφώνει. Η ομάδα του HOMMER, αποτελούμενη από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες από τον χώρο της κοσμετολογίας, της κομμωτικής και του design, εργάστηκε με σκοπό την δημιουργία μιας ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων περιποίησης για γένια. Η ποιότητα, η φυσική προέλευση των συστατικών, η αποτελεσματική αντιμετώπιση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της τρίχας και του δέρματος του προσώπου, και η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων αποτελούν τους άξονες ανάπτυξης των προϊόντων HOMMER.
Με έμπνευση από την αρχαία ελληνική ιστορία και μυθολογία, η σειρά προϊόντων HOMMER, δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια θεϊκή εμπειρία περιποίησης του συμβόλου αρρενωπότητας και σοφίας, τα γένια. Η διαρκής έρευνα και αναζήτηση συστατικών και μεθόδων για την ανδρική περιποίηση αποτελεί την κύρια κατεύθυνσή μας για την μελλοντική ανάπτυξη της οικογένειας προϊόντων HOMMER.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΝΙΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΓΕΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΤΟΥ HOMMER.