1 - Ενδείκνυται για καθημερινή χρήση το HOMMER Σαμπουάν για Γένια (HOMMER Beard Shampoo);

Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Τα ευεργετικά συστατικά του HOMMER Σαμπουάν για Γένια (HOMMER Beard Shampoo) καθαρίζουν, μαλακώνουν, και ενυδατώνουν τα γένια σου, απομακρύνοντας τα κατάλοιπα καυσαερίων και οσμών από τη διάρκεια της ημέρας, ενώ η κάνναβη δυναμώνει την τρίχα. Εξάλλου, να θυμάσαι πως το μεγαλείο στα γένια κατακτάται!

Back to Top

2 - Κατά τη διάρκεια της ημέρας τι μπορώ να κάνω για να συντηρήσω το αποτέλεσμα στα γένια μου περισσότερο;

Στη διάρκεια της ημέρας, τόσο οι περιβαλλοντικοί ρύποι όσο και οι εκκρίσεις του δέρματος επιδρούν στο αποτέλεσμα φρεσκάδας που αφήνει το HOMMER Σαμπουάν για Γένια (HOMMER Beard Shampoo). Γι’αυτό, κατόπιν συνεργασίας με γενειοφόρους για τις ανάγκες τους, δημιουργήσαμε τα HOMMER Μαντηλάκια για Γένια (HOMMER Beard Wipes) για ευκολία εκτός σπιτιού, τα οποία απομακρύνουν όλα τα κατάλοιπα, περιποιούνται, και φρεσκάρουν το αποτέλεσμα των HOMMER Σαμπουάν για Γένια και HOMMER Λάδι για Γένια (HOMMER Beard Shampoo, HOMMER Beard Oil). Επιτέλους, μπορείς να απολαύσεις το σουβλάκι σου ή τον cappuccino σου ελεύθερα!

Back to Top

3 - Έχω ευαίσθητο δέρμα, είναι το σωστό προϊόν για εμένα;

Τα προϊόντα HOMMER είναι δερματολογικά ελεγμένα με συστατικά υψηλής ποιότητας, ιδανικά για το δέρμα. Παρόλα αυτά, αν εξακολουθείς να έχεις τις επιφυλάξεις σου, απλά εφάρμοσε μια ποσότητα σε μια μικρή περιοχή του προσώπου σου για ένα 24ωρο πριν προχωρήσεις σε εφαρμογή του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο office@calyndia.gr.

Back to Top

4 - Έχω λιπαρό δέρμα, μπορώ να χρησιμοποιήσω το HOMMER Λάδι για Γένια (HOMMER Beard Oil);

Επιβάλλεται! Κατά τη διάρκεια της μέρας το δέρμα παράγει λιπαρότητα η οποία, σε συνδυασμό με την περιβαλλοντική μόλυνση, επιβαρύνει τη φυσιολογία της τρίχας και του δέρματος. Το λάδι κάνναβης αναπληρώνει τα συγκεκριμένα έλαια και αποκαθιστά την υγρασία. Προς αποφυγή εξανθημάτων, αλλά και για ένα όμορφο τελείωμα στα γένια σου με διακριτικό άρωμα, πρόσθεσε λίγες σταγόνες HOMMER Λάδι για Γένια (HOMMER Beard Oil).

Back to Top

5 - Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα κοινό σαμπουάν στα γένια μου;

Δεν το συνιστούμε: τα γένια και η επιδερμίδα του προσώπου έχουν διαφορετική φύση από το τριχωτό της κεφαλής. Όπως δε θα χρησιμοποιούσες ένα σαμπουάν για το σώμα σου, έτσι πρέπει να δίνεις στα γένια σου την περιποίηση που τους αξίζει. Για καθαρά γένια απαλλαγμένα από ξηροδερμία, καθώς και σωστά ενυδατωμένοδέρμα, χρησιμοποίησε το HOMMER Σαμπουάν για Γένια (HOMMER Beard Shampoo).

Back to Top

6 - Πραγματοποιούνται αποστολές διεθνώς;

Από το www.hommer.gr εξυπηρετούμε παραγγελίες στην Ελληνική επικράτεια. Για παραγγελίες εκτός της Ελλάδας θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το www.hommerworld.com. Για πληροφορίες χονδρικής πώλησης, επικοινώνησε με το office@calyndia.gr

Back to Top

7 - Κι αν μεταμορφωθώ σε αρχαίο Έλληνα θεό;

Eίναι στην φύση σου.

Back to Top